طريقة عمل القرص الطرية بالشمر واليانسون 3189

التحضير: اولا يحمص الشمر والينسون والسمسم
ثم يوضع عليهم الدقيق و السكر والملح والمحسن والخميرة والبيكنج بودر ويقلب الجميع
ثم يوضع الزيت والزبدة وكوب ماء وكوب اللبن ونقلب العجين قليلا واذا احتاج ماء نزيد من النصف الباقى على حسب حاجة العجين
ونسيبها تخمر شوية فى مكان دافى الطبخ: ثم نشكل العجين على شكل كورة وبعدين نفردها باليد شوية
وممكن نحشيها جينة وزيتون ونراعى منزودش العدد فى الصوانى
علشان بيتضاعف حجمها بعدالتخمير
نسبها ترتاح من ربع ساعة لنص ساعة ونولع الفرن علشان يسخن
وممكن تدهنى العجينة وهى نية من فوق صفار بيض ولبن وتحطي عليها سمسم
بتقعد فى الفرن 10 دقائق على درجة حرارة 180 وبعدين نحمر الوجة بالشوايةالخطوة الاخيرة: اشتركي في صفحتنا على فيس بوك
واعملي لايك في جوجل
الموضوع كاملا: لو عايزة تشوفي الموضوع ده بالكامل و بالصور و بمشاركات العضوات اضغطي هنا:
طريقة عمل القرص الطرية بالشمر واليانسون في منتدى فتكات نبذة عن الموضوع: طريقة عمل القرص الطرية بالشمر واليانسون ما